Handla som företag eller kommun hos oss

Du kan som företag/kommun handla hos oss genom den vanliga kassan och genomföra ett köp genom Svea Ekonomi.

Men om du ska göra större inköp, förbereda en upphandling eller behöver få inspiration, tips när det gäller beredskapsutrustning, lådor och lösningar. Eller varför inte julklappar till personalen? – kontakta oss.

Vi vet att en verksamhet behöver ett lite mer anpassat innehåll till skillnad mot en privat användning och kan skräddarsy innehållet i lådorna efter dina behov då vi packar och skickar från eget lager.

Vi kan leverera annat material kopplat till beredskap utöver färdiga lådor. Vi är bara ett samtal eller ett mail bort 🙂

Kontakt: kundtjanst@beredskapsfabriken.se eller ring på 033-27 22 14

Vi har intervjuat en av våra nöjda kunder som valde temat beredskap till sina personalgåvor.

Hej Per, HR & Kommunikationschef på Retta!

Retta är en av Sveriges ledande fastighetsexperter med 160 anställda och under det senaste året har Retta köpt såväl julgåva som sommarpresent till sina anställda av Beredskapsfabriken.

Varför valde ni att använda Beredskapsprodukter som tema för era gåvor?

I tider av osäkerhet är det viktigt att kunna erbjuda sina medarbetare något som på riktigt ökar deras beredskap hemma. Efter förra årets mycket uppskattade julgåva, en vevradio som kan vara ovärderlig i nödsituationer, bestämde de sig för att fortsätta med temat “Survival kit”. Som sommarpresent valde vi en fotogenlykta som skulle vara en användbar och säker ljuskälla i olika situationer.

Hur har er upplevelse varit av att samarbeta med Beredskapsfabriken?

Vi är väldigt nöjda med den personliga dialogen med Peter på Beredskapsfabriken och det var absolut en av anledningarna till att vi valde samma leverantör vid inköp av sommargåvan.

Hur jobbar ni med krisberedskap på arbetsplatsen?

Vi är just nu i färd med att utveckla en app som ska kopplas till vår kriskommunikationsplan. I appen kommer det finnas checklistor och viktiga telefonnummer för att underlätta agerande i nödsituationer. Appen kommer också att användas för att informera alla anställda om särskilda händelser och hur de bör agera i sådana situationer.


Vi är jätteglada att Retta AB valde beredskapsspåret när det var dags för gåvor till personalen. Vi hade ett bra samarbete och lyckades hitta de Retta prylarna till personalen!Nu hoppas vi att fler företag väljer samma genomtänkta spår när det är dags att ge personalen det där lilla extra. Ett sätt att sprida omtanke!

– Peter Ekelund, Beredskapsfabriken

 


 

Ännu en nöjd kund som valde beredskapsspåret på personalgåvorna.

Hej Linnéa, Affärsutvecklare inom Hållbarhet på Forma IngenjörsbyråGöteborgsbaserade Forma Ingenjörsbyrå består av erfarna konstruktörer, designers och projektledare som hjälper företag att förverkliga dina produktidéer på ett effektivt och dedikerat sätt.Berätta lite om era tankar kring inköp av gåvor och marknadsföringsprylar till ert företag.När vi på Forma väljer gåvor till våra medarbetare eller gör inköp till företaget är vår främsta målsättning att produkten ska vara hållbar, genomtänkt och faktiskt användas. Samtidigt är det viktigt för oss att kunna anpassa och branda produkterna så att de representerar Formas identitet och stil, allt utan att tumma på kvaliteten. Vi har en långvarig och personlig relation med Peter och hans kollegor på Beredskapsfabriken. De är lyhörda för våra behov och skickliga på att presentera förslag som ofta överträffar våra önskemål. Dessutom gillar Peter när vi lägger oss i och vill vara med och påverka färg, form och tillverkare.

För ett tag sedan föll valet på en vevradio från Beredskapsfabriken, kan du berätta varför?Valet grundade sig i en vid tillfället ökande oro i vår omvärld och en insikt om att många inte ägde en sådan produkt. Vevradion är en produkt, som när den väl behövs i en nödsituation, fyller ett väldigt viktigt behov och där och då veta att den på plats.


Vi på Beredskapsfabriken är stolta över att kunna leverera gåvor med både hållbarhet och praktisk användbarhet i åtanke, och vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med att ta fram genomtänkta marknadsprylar åt Forma!