Vilka är vi?

Beredskapsfabriken drivs av XMOMS Företagsprofilering AB.
Vi som jobbar här är Peter, Ellen, Filip och Christoffer. 

Vi erbjuder produkter för hemberedskap och friluftsliv. Vi vill att din hemberedskap ska bli en logisk och genomtänkt sak. Att du skaffar dig kunskap och funderar igenom vad det är du behöver. Försök tänka fleranvändning. Det är inte nödvändigtvis den som har flest saker som kommer att klara sig i en krissituation. 😊

Vår historia: 1986 startade Peter, tillsammans med kollegan Jonas, Friluftsbolaget. 1999 köptes konkurrenterna Naturkompaniet upp och bolaget hade växt till 28 butiker. 1997 startades X MOMS och blev var bolagets avdelning för företagsförsäljning. 

Under denna tiden har vi levererat en hel del hemberedskapsprodukter och vi insåg att det fanns en naturlig koppling till friluftsliv. 2001 såldes hela Friluftsbolaget/Naturkompani-kedjan till Fenix Outdoor (Fjällrävens moderbolag) och Peter tog hand om avdelningen X MOMS som nu är det bolaget som driver verksamheten. 

X MOMS levererar ofta hemberedskapskit och säkerhetsprodukter som en profilprodukt till företag som gärna vill ta hand om sin personal och kunder. X MOMS hjälper dig som företag att kommunicera med hjärta och hjärna.
www.xmoms.com

Beredskapsfabriken: förser dig som privatperson med genomtänkta och noga utvalda beredskapsprodukter.

Via vårt dotterbolag, SWESUPPLY, sköter större beredskapsaffärer och skräddarsydda lösningar med organisationer (ex. FN, Röda Korset, MSB mfl) samt företag och kommuner. www.swesupply.se

Välkommen att ligga steget före

Här är vi: Ellen, Peter och Christoffer